Alltid bra pris på tapet!

Populära tapeter

Väggdekor - Fototapeter, tapeter, tavlor och posters!

Vi på familjetapeter vill inspirera och kombinera fototapeter och tapeter med annan populär väggdekor såsom tavlor och posters. Vi har nordens största tapetsortiment och du kan till och med själv direkt ONLINE måtbeställa alla våra fototapeter.

Vår ambition är att inspirera, föreslå och erbjuda ett sortiment som möter just dina önskemål. Hos oss kan du enkelt hitta det du söker med hjälp av praktiska filter och sökfunktioner. Vi har tom utvecklat tillsammans med nordens ledande stylister en "swipe & pick-funktion" där du kan hissa eller dissa dina favoriter och sedan låta dina vänner tycka till och rösta via facebook. 

Marknadens största sortiment till bra priser!

Med nordens största sortiment av tapeter och väggdekor eftersträvar vi alltid att vara prisledande och ha ett uppskattat sortiment oavsett smakriktning. Genom att vi verkar i hela norden kan vi erbjuda produkter från alla de ledande varumärken till bra priser och många gånger med kortare leveranstider än våra branschkollegier. 

DIY - tips och användbara guider

Med stuvbitar kan man göra så mycket kul alltifrån fina matchande lampskärmar till bordstabletter och unika presentpapper. Följ oss framöver så får du inspirerande tips. Vi satsar mycket på att tillhandahålla interaktiva guider för uppsättning och färdiga DIY-kit med det du behöver för ett lyckat tapetprojekt. Tveka inte att maila eller höra av dig vid allahanda frågor!

Rumsshopping

Förutom att du via "Swipe & Pick" lätt kan välja bland utvalda artikler eller söka på färg eller stil kan du också välja din drömtapet via inspirerande rumsmiljöer. Vi har här valt ut väggdekorer som vi tycker passar bra i olika rum så som tex sovrumstapeter. Om du mot förmodan inte skulle hitta den tapet det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss så försöker vi lösa ditt problem efter bästa förmåga.

Om du som vi, älskar tapeter och väggdekor, ser vi fram emot att hjälpa dig till bästa köp!

Vi önskar dig varmt välkommen till oss!